kolmapäev, 26. november 2008



Tuli äriidee hakata müüma Eesti värskelt sadanud lund soojade maade rikkuritele. Pakendada stiilsesse karpi, peale silt "Quality Estonian Snow" ja siis mingi šeik saab oma 198. korruse penthouse'is pakkuda äripartnerile pudelist Cristal'i "cooled in finest Estonian snow". Jabur idee, aga jaburalt rikkatele meeldib oma staatust rõhutada asjadega, mida lihtsurelik ei saa lubada. Ja see Eesti lumi ei saa olema mitte odav!

4 kommentaari:

Blogger Funky: ütles ...

Hea mõte!

Eriti kui juurde kirjutada, et eesti on üliväike koht kusagil pärapõrgus ja meid on üldse mingi miljon. Selle kauba väärtus tõuseb kohe kui rõhuda selle ainulaadsusele.

26. november 2008, kell 18:20  
Blogger Pete Madisson ütles ...

Põhimõtteliselt saaks seda kenasti toota ja ka sügavkülmikust müüa ning mööda ilma levitada - nagu norra lõhet, mida erilennukitega mööd ilma laiali veetakse. Rohkem oleks tal šanssi küll turistidele kaasaostmiseks müüa. Raskus tekib vaid lume kaasaviimisega pagasis, sest peatselt on tegu puhta Eesti veega.
Aga suveniirina on võimalik edukalt turustada ka purki "Värske Eesti õhk" või konservkarpi Eesti must muld". Vaja vaid lasta disaineril hea kujundus teha ja raha on nagu maast leitud.

26. november 2008, kell 20:25  
Blogger Rein Batuut ütles ...

Jah, turistisuveniiridena võiks tõesti teha seeria tooteid: Puhas muld, puhas õhk, puhas lumi, puhas vesi. Ja pakendile tuleb tõesti põhirõhk panna, et inimene paneks kena purgi eesti õhuga riiulile ja saaks öelda külalistele, et näe, mul on kodus ka purgike eesti karget õhku. Puhta õhu purgi asemel võiks olla tegelt "Genuine Estonian Wind", sest Tuulemaa ju oleme... Kurat, need asjad tuleks küll ära teha.

26. november 2008, kell 20:42  
Anonymous Anonüümne ütles ...

kas saaks mingi ökopurgi teha? Need läheks veel paremini peale? mingi öko ja puhtuse teema on väga IN.

26. november 2008, kell 21:23  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht