esmaspäev, 1. detsember 2008



Tänane pressiteade: "Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium on otsustanud alates EV 90. juubelist iga aasta kinkida ühele inimesele 100 000 krooni, tingimusel et ta on täpselt sama vana kui Eesti Vabariik. 2009 aastal läheb auhind Marje Kännasele, kel ainsana kogu riigis täitub 24. veebruaril 91. eluaasta. 2010. aastal on aga vanaproual oodata tugevat konkurentsi, sest tal on tihedalt kannul sadu inimesi, kellest Helju Märts on kõige lähemale jõudnud - sünnipäev 23. veebruaril. Üleliigse usinusega aga auhinda ei võida, näiteks Uuno Hammase saab 91-aastaseks 25. veebruaril, kuid vastavalt reeglitele vanahärra auhinnale ei kvalifitseeru."
Mida veel?!?! Siis võiks juba selline konkurss olla, kus auhinna saab inimene, kes elab Tallinna vanuseni. Ja iga aasta, kui auhinnakandidaati ei leidu, jagatakse preemia linnavalitsuse endi vahel ära.

4 kommentaari:

Blogger Pete Madisson ütles ...

Tundub, et kultuuriministeriumil on kõvasti potentsiaali edasisteks ametnike koondamisteks

1. detsember 2008, kell 18:36  
Blogger Rein Batuut ütles ...

Tegelikult on see muidugi satiir.

1. detsember 2008, kell 19:48  
Blogger Pete Madisson ütles ...

Ere näide sellest, et mis ühele satiir, see võib teise meelest olla huvitav mõte. Ma millegipärast ei olnud üldse üllatunud seda pressiteadet lugedes. Igasuguseid "huvitavaid mõtteid" küpseb inimeste, sh ametnike peades.

2. detsember 2008, kell 10:32  
Anonymous Anonüümne ütles ...

ametnikel on igav ja kuidagi nad peavad ju endale raha juurde teenima, sellepräast ka need skeemid

huvitav, ma saan täna palju naerda su blogis ringi kolades ... ja ka targemaks

11. detsember 2008, kell 12:16  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht