teisipäev, 30. september 2008



Täna oli raamatukogu aulas debatt Gruusia-Vene teemal pealkirjaga "Kes on järgmine?". Alguses toimunud publikuhääletusel arvas ca 60%, et Eesti on järgmine, pärast Meikari, Mikseri ja Laari debatti aga saadi tulemuseks ca 20%. Nii kergesti mõjutatav see tudengkond siis ongi... Eriti selles valguses, et vahemikku 2009-2010 on ennustatud vähemalt kümme erinevat maailmalõppu, millest vähemalt üks vast ikka täide läheb. Nii et vahet pole, kes järgmine on.

5 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles ...

Jube hea veepeegelduse pilt!Alguses hakkasin mõtlema , et oled töödelnud kuidagi, alles hetk hiljem tuvastasin, et peegeldus.

See küsimus, et kes on järgmine , pole üldse mingi küsimus, sest laias maailmas käib kogu aeg kusagil mingi nahistamine ja paugutamine.Erinevus vaid konflikti mastaabis ja geograafilises läheduses meile. Nii on olnud kogu kirjapandud ajaloo vältel, oli ilmselt enne seda ja ilmselt jääb olema. Paraku. Millegipärast on osadel inimestel geneetiline või pataloogiline vajadus jõudu ja üleolekut näidata. Ja kohati on asi ka rahvuspatoloogiline.

1. oktoober 2008, kell 12:40  
Blogger Rein Batuut ütles ...

nojah, ainult et küsimus asetus ritta "ungari 56, tšehhi 68, afganistan 79, gruusia 08, ..."

1. oktoober 2008, kell 13:41  
Anonymous Anonüümne ütles ...

Eesti ja teised baldis on juba läinud ning Vene sellega leppimas (loodetavasti). Meie eraldusime siis kui Venemaa oli nõrk. Rahvuspsühholoogiliselt palju raskem oleks tänase ja homse päeva Venemaal kaotada praegu veel nende mõjusfääris olevad riigid. Ukraina, Moldova, Armeenia, Aserbaidžaan. Praegune Venemaa reageeriks nende lõplikule äraminekule (NATOsse, ELi) usutavasti samamoodi kui ses sinu poolt märgitud ajarivis.

1. oktoober 2008, kell 18:48  
Anonymous Anonüümne ütles ...

Eriti lahe foto - sellest piisaks inspiratsiooniks terve uue kollektsiooni loomiseks!

1. oktoober 2008, kell 22:01  
Blogger Paula ütles ...

jaa, nõustun - ilus, vägagi :)

2. oktoober 2008, kell 10:20  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht