kolmapäev, 10. september 2008



"Kunst on kunstis kunsti näha - kuldsed sõnad. Mõne inimese võib punane ruut valgel taustal panna mõtlema näiteks värvi-ruumi sümbioosile ja ruumi näilisusele universumis. Ma eristaks lausa kaks kunstidogmat: üks, mis laseb vaataja fantaasial lennata ja teine, mis loob valmisteose, kus vaatajapoolsele fantaasiale enam ruumi ei ole. Viimane on minu arust see, mis inimestele rohkem peale kipub minema, kuid isiklikult meeldib mulle ja seda on ka targad inimesed kirjutanud, et hea teos on see, mis jätab midagi ka vaataja mõelda. Sellest tuli nüüd hea blogi sissekande tekst:D"
-R.Batuut, Pete Madissoni blogis, 5 minutit tagasi

Täiendus: sellest johtuvalt valisin täna isegi pildi, mis jutuga kokku läheb (justament-esmakordselt!(peaaegu)). Ehk siis loodusfotograafias on mainitud kahe pooluse vahel mängimine pisut keerulisem, kuid konkreetne pilt peaks ajus looma seoseid, mis ei ole otseselt pildil oleva kivi ja puuoksaga seotud. Vähemalt nii me loodame.

4 kommentaari:

Blogger Pete Madisson ütles ...

ei-noh , aga see pilt on ju hea! Täitsa tekib mingi meelolu ja fantaasia hakkab tööle.
Punane ruut on minu väitel siiski liiga lihtsustatud kujund. Või vaata mõnda Lapini geomeetrilist mustvalget teost - no ei hakka fantaasia tööle, ei hakka.
Ilmselt on viga fantaasias:(

10. september 2008, kell 19:32  
Anonymous Anonüümne ütles ...

madisson, sul vist kehv fantaasia...!

13. september 2008, kell 22:16  
Blogger Silver Gutmann ütles ...

johhaidii, mis pilt ja tekst! Sa mängid ikka vahest piiri peal, kuid see kukub sul mõnikord ikka superhästi välja:) Mulle meeldib!

14. september 2008, kell 22:03  
Blogger Rein Batuut ütles ...

Väga hea!:)

14. september 2008, kell 23:41  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht