kolmapäev, 5. november 2008



Ma vist lähen kunagi filmirulli ja Zeniidi peale tagasi. Ükskõik kui halb kompa ja valgus ka poleks, aparaadis toimuv stiihiline järeltöötlus on lihtsalt omaette vaatamisväärsus. 2006
Mõtlesin välja helkurkilekotid. Kuna eestlastele meeldib nii palju kilekottidega ringi käia, siis võiks neid ju kuidagi otstarbekamalt kasutada. Ainult et siis võib tekkida see oht, et inimesed hakkavad üha rohkem kilekottidega käima ja sokutavad lapsele koolikoti asemel õpikud ka kilekotti, et turvalisem oleks. Õudne. Aga ma tahaks siiski endale ühte eksklusiiveksemplari. (Või helendavat! See oleks veel ägedam, poes "laeks" ta valguse käes end täis ja pimedal tänaval siis valgustaks.)

5 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles ...

On olemas helendavad värvid, traadid, kangas, paelad, niit - pm saab helkurist ükskõik mida teha ja kuhu iganes panna. Kättevõtmise asi.
Sõitsin hiljuti pimedas maalt linna ja oli ikka väga õudne näha, kuidas inimesed, kes suurte maanteede serval helkurita kõndides oma eluga riskivad - mida nad üldse mõtlevad? Teed on nii kehvalt märgistatud ja valgustatud, lisaks kehvad ilmaolud ja vastutuleva auto tuled = helkurita inimese nähtavus on nullilähedane. Pole ime, et nii paljud auto alla jäävad. Masendav.

6. november 2008, kell 15:47  
Blogger Funky: ütles ...

seda pilti vaadates hakkas peas Virmaliste "Naer" mängima miskipärast

6. november 2008, kell 20:58  
Blogger Rein Batuut ütles ...

eks ta veits melanhoolne ja retro on nagu see lugugi. ja film
aga mõni õpilasfirma võiks siis helkurkilekotte teha ja selverile maha müüa.

6. november 2008, kell 22:10  
Blogger Funky: ütles ...

ma pole ikka veel filmi näinud :S

7. november 2008, kell 00:04  
Blogger Pete Madisson ütles ...

miks ainult helkurkilekott?! palju asju võiks palju rohkem helkurmaterjali sisaldada. Kummikud, talvesaapad, joped, püksid -ole ainult disainer ja lase käia. Materjal vist ni eriti osav pole, et suudaks praeguste kilekottidega hinna poolest võistelda. Aga mitmekordselt kasutatavad poekotid/sussikotid/kooliranitsad küll.
ja praegu aknast välja vaadates võiks näiteks kaluripaadid olla näiteks isehelenduvast materjalist küll

7. november 2008, kell 17:54  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht