pühapäev, 13. jaanuar 2008



Rõvedad värvid on sellel pildil.
"Mida ma aga öelda tahtsin seoses nooremapoolsete inimeste seas märgatava levikuga liiklevate mõtteteradega, mis teiste inimeste lollust neavad ja ennast seeläbi paremaks peavad, on see, et (mõnus lohisev pikk lause tuleb) maailmas saab olla vaid üks inimene, kes võib täie õigusega ahastada, et miks kõik inimesed lollid on, ja mis veel kurioossem - ta saab teha seda vaid korra, sest seda öeldes ta automaatselt diskrediteerib oma auväärset positsiooni; ja kui nüüd mitte lähtuda hierarhilisest või, minugipoolest, püramiidjast, tarkade inimeste eksistentsi teooriast, isegi siis ei saa ükski endast lugu pidav inimene retooriliselt mure tunda, et miks ometi nii palju inimesi siin ilmas nõnda lollid on, sest kui ta sellele vastust ei tea, pole ta ise sugugi targem neatutest." -(O. Kalmaari ettekandest konverentsil "Noored, kardaanvõllid, survepesurid ja segistid 2008" TÜ aulas)

5 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles ...

Pean siinkohal vajalikuks märkida, et minu ja auväärt Rein Batuudi koostööst võiks üks väärt raamat sündida. Paraku aga poleks siis üks meist enam kõige esimene lollide ja teine amatööride hulgas. Seetõttu tuleb jääda jätkuvalt andergraundi.

13. jaanuar 2008, kell 08:39  
Blogger Rein Batuut ütles ...

Tervitused hr Kalmaarile!

13. jaanuar 2008, kell 13:15  
Blogger Silver Gutmann ütles ...

Väga äge pilt, kui need lehed nüüd teravad veel oleks... a sitta kah, need kiiksud sinu piltidel on ikka kulda väärt:)

13. jaanuar 2008, kell 21:52  
Blogger Rein Batuut ütles ...

Kusjuures ma üritasin meeleheitlikult neid lehti ka teravaks saada, aga kuna kõlkusin puu otsas, siis ei saanud ava piisavalt koomale tõmmata, et ära poleks värisenud. A no tore, et meeldib:D

13. jaanuar 2008, kell 22:26  
Anonymous Anonüümne ütles ...

kusjuures üldkujundus on väga trendikas 70ndate järelaimamise stiilis. Disaini- ja reklaamifirmade seas läheks üsna hästi kaubaks.

15. jaanuar 2008, kell 21:24  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht